Magnesium bij Eczeem, Psoriasis, Acné

Magnesium bij huidaandoeningen

Magnesium bij eczeem, psoriasis, acné en andere huidklachten

Magnesium bij eczeem, psoriasis, acné. Magnesium wordt ook wel het best bewaarde geheim tot gezondheid en verjonging genoemd en draagt zeker bij tot een gezonde huid. Magnesium is een uitstekend ondersteunend middel tegen psoriasis, eczeem, acné en andere huidklachten

Bij schimmelvoeten, eczeem, psoriasis of andere huidklachten zal een magnesium lig- of voetbad zeker verlichting geven en smeren met magnesiumolie is ook een goede optie.  Wanneer je de magnesium olie gebruikt kan deze op de huid prikken, het is altijd raadzaam om de huid eerst vochtig te maken of een beetje olie op de huid te smeren voordat je de olie er op aanbrengt.  Patiënten met huidproblemen kunnen baat hebben wij het gebruik van magnesium olie of magnesium bad kristallen. De huid verbeterd vaak zichtbaar en de jeuk neemt af.

Eczeem

Eczeem is een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende huidaandoeningen en van verschillende vormen is de oorzaak nog niet helemaal bekend.  De meeste, maar niet alle, eczemen jeuken, maar lang niet alle jeukende aandoeningen zijn eczeem. Andere veelvoorkomende symptomen zijn: roodheid, schilfering. Vaak ook bultjes, soms blaasjes. Juist het tegelijk voorkomen van meerdere symptomen past bij eczeem.

Psoriasis

Psoriasis (psoriasis vulgaris) is een chronische auto-immuunziekte, gekenmerkt door een versnelde deling en verminderde rijping van hoorncellen in de opperhuid. Omdat de cellen niet normaal uitrijpen is ook het afschilferen verstoord, waardoor lokaal sterke afschilfering van huidschubben op de aangedane plaatsen plaatsvindt. Hoewel psoriasis vooral tot uiting komt in de huid, is het niet primair een huidprobleem, maar een ontregeling van het immuunsysteem. Magnesium olie op de huid aanbrengen kan een heel goede oplossing zijn.

Acné

Acné is een verzamelnaam van enige, onderling verschillende huidaandoeningen, die alle te herkennen zijn aan het optreden van puistjes. Acne of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-eters ontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acne’s die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept.
Rode knobbeltjes verschijnen, die na infectie met Staphylococcus aureus ook etterige puisten en abcessen op gezicht en vooral op de rug kunnen vormen.

Acné begint ongeveer bij het intreden van de puberteit. Vooral mannen krijgen het heftiger omdat de talgproductie wordt gestimuleerd door de mannelijke hormonen. Onderzoeken tonen het verband aan tussen een chronisch magnesiumtekort.

Magnesium gebruiken bij huidklachten

Een magnesium bad of het gebruik van magnesium olie is dus een aanrader voor wanneer je diverse soorten huidklachten waaronder Acné, Psoriasis en Eczeem. Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.