Recensies

Marie-Christine
Magnesium verminderd hartritmestoornissen.
Lees verder
Al heel wat jaren koop ik de magnesium vlokken bij Astrid. Ik ben uiterst tevreden over de service en kwaliteit van het product.

Meestal maak ik een warm voetenbadje van de vlokken, maar soms vul ik het ligbad ermee en geniet gedurende een half uur van een lekker warm magnesium bad.

Ik ben enkele jaren geleden begonnen met het gebruik van de magnesium vlokken omdat ik met enige regelmaat last had van atrium fibrilleren. Ik had gehoord dat magnesium een gunstige werking hierop zou hebben. Sinds ik de magnesium voetbaden gemiddeld twee keer per week gebruik, heb ik veel minder last van de ritmestoornissen en ik voel me energieker.
Diana
Geweldige producten!
Lees verder
Geweldige producten en super snelle levering. Ze staat altijd direct voor je klaar indien je een vraag hebt. Echt een aanrader!!!!
Pieter
Voor vele kwalen te gebruiken
Lees verder
Wij gebruiken regelmatig magnesium zowel vloeibaar als snippers voor in bad cq. onder de douche het heeft een helende werking je kunt het voor vele kwalen gebruiken. Goed product.
Yvette
Met magnesium kan ik weer ontspannen
Lees verder
Ik gebruik de magnesium badkristallen voor m'n spieren ,stress en m'n hartritmestoornis. Ben er zeer tevreden mee.

Sinds ik begonnen ben met 2 maal per week een voetbad is m'n hart rustiger en ben ik meer ontspannen.

Voor informatie of hulp kun je altijd terecht bij Astrid en je krijgt ook snel antwoordt. Bestelling wordt correct en zo spoedig mogelijk bezorgd.. Ik kan alleen zeggen probeer t eens en merk wat magnesium voor je doet.
Christien
Magnesium is voor mij een geweldig product
Lees verder
Na de operaties heeft magnesium me goed geholpen.

Vanaf dat ik MAGNESIUM gebruik heb ik meer energie, voel me sterker en opgewekter.Het immuun systeem heeftook een grote boost gekregen.Je kunt de hele wereld aan.En prima advies van Astrid over het gebruik van de magnesium.
Els
Minder krampen en beter slapen.
Lees verder
De magnesiumkristallen en de magnesiumolie hebben me heel goed geholpen bij krampen in mijn benen en voeten.

Ik kon een periode in mijn leven slecht slapen. De magnesium hielp me om mezelf beter te kunnen ontspannen waardoor het slapen beter ging.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.