Magnesium & sport

Magnesium en sport

Sport intensief  beoefenen is een topprestatie leveren en het vraagt veel van je lichaam, soms ook te veel. Soms krijg je als sporter last van kramp, spierpijn , blessures en vermoeide spieren. Sporters hebben extra magnesium nodig, omdat ze vaak intensief sporten, waardoor ze magnesium verliezen door transpiratie en omdat magnesium van belang is bij het spierherstel. Tijdens het sporten kan een magnesiumtekort zich uiten door(spier)krampen. Sporters die vaak last hebben van spierkramp zouden weleens een magnesium tekort kunnen hebben. Soms is het zo , dat als je heel intensief  sport, dat de kans groter is op spierkramp. Spierkramp is eigenlijk een vervelende pijn en het verhindert dat je niet gelijk door kunt sporten.

Gebruik bij sport

Voor het sporten
Magnesium aanvulling twee uur vóór een sportprestatie geeft een verminderde kans op blessures en zorgt dat de spieren maximaal belast kunnen worden.

Tijdens het sporten
Sport en magnesium. Magnesium aanvulling tijdens een sportprestatie zorgt voor verhoging van de prestaties en voorkoming van blessures.

Na het sporten
Magnesium aanvulling na een sportprestatie bevordert herstel en ontspanning van de spieren.

 

Waarom magnesium

Magnesium producten zijn goed voor lichaam en geest. Suppletie met magnesium verbetert de lichamelijke conditie en de sportprestaties, ook bij mensen die geen echt magnesiumtekort hebben.

Voor een gevoel van totale wellness en ontspanning gebruik onze puur zuivere Magnesium- producten.

Olie
Het beste product voor, tijdens of na het sporten is de magnesium olie. Gewoon even de spieren insmeren met magnesium olie, 15 minuten laten intrekken en je zult al baat hebben. Wanneer je echt spierpijn of krampen hebt dan gelijk op het pijnlijke deel de olie insmeren, dit verschillende keren herhalen. 

Badkristallen
Wanneer je na het sporten of een intensieve wedstrijd veel last hebt van de spieren, neem dan de badkristallen, en ga heerlijk ontspannen in een bad met badkristallen liggen. Je wordt beloond na het harde werken, een gevoel van totale ontspanning van je spieren. Ontspanning en wellness in je eigen huis.

Onze laatste nieuwe producten

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.