Over ons

Over ons

Graag willen wij ons even aan u voorstellen. Wij Magnesium Health & Wellness zijn een klein bedrijf met een grote passie. Een passie voor magnesium producten. Magnesium olie  en magnesium badkristallen, die kunnen bijdragen aan een goede gezondheid. Door eigen ervaring met het gebruik van magnesium producten en ervaring van andere gebruikers zijn wij enthousiast geworden en daarom willen wij u graag meer vertellen over het mineraal magnesium en onze magnesium producten.

Meer met uitzicht

Mijn ervaring met magnesium

Jaren geleden had ik zelf heel veel klachten van hartritmestoornissen. Waar komen deze klachten vandaan, ja dat weet ik nog steeds niet. Veel onderzoeken bij de cardiologen hebben niet de juiste conclusie gegeven over waar deze klachten vandaan kwamen, maar in ieder geval ik kreeg medicijnen die ik iedere dag moest nemen. Ik was er niet echt blij mee maar de klachten werden hierdoor minder. Ze namen niet helemaal af want af en toe kreeg ik toch nog hartritmestoornissen. 

Twee jaren gingen voorbij totdat ik geheel onverwachts meer over het mineraal Magnesium te weten kwam. Ik kwam ergens bij een afspraak iemand tegen die mij vertelde dat hij Magnesium verkocht, geen magnesium tabletten maar magnesium olie en magnesium bad kristallen. Geen tabletten omdat opname via de huid sneller gaat. Hij gaf mij veel waardevolle informatie waarom dit mineraal zo goed was en waarvoor het gebruikt kon worden, ook het woordje hartritmestoornissen kwam naar voren. Hij vertelde dat zijn vrouw sinds ze magnesium gebruikte geen hartritmestoornissen meer had gekregen. Dat was voor mij heel interessant en sindsdien ben ik mij gaan verdiepen in het mineraal Magnesium. Ik kocht bij deze persoon magnesium bad kristallen en gebruikte 2 maal per week een voetbad met deze bad kristallen. Na overleg met mijn huisarts ben ik de medicijnen gaan afbouwen en na een half jaar constateerde ik dat ik totaal geen klachten meer had van hartritmestoornissen. 

Door deze ervaring werd ik nog nieuwsgieriger naar het mineraal magnesium, ik bezocht lezingen, bestudeerde veel informatie over magnesium en las boeken over magnesium. Ik bezocht het bedrijf Zechstein Minerals in Veendam die de zuiverste magnesium levert en besloot om van hun magnesium te kopen en te gaan verkopen onder een eigen naam. Ik wil mensen laten weten hoe belangrijk het is voor het lichaam om voldoende magnesium te hebben. Hoe een tekort kan ontstaan, welke klachten er kunnen ontstaan bij een magnesium tekort, hoe goed je je kunt voelen door magnesium, hoe ontspannen je spieren raken, hoe ontspannen je kunt slapen, waarom de olie en bad kristallen sneller worden opgenomen omdat het via de huid wordt opgenomen etc. Door deze informatie en verkoop van mijn Magnesium producten heb ik al veel personen enthousiast kunnen maken, veel personen die bij mij kopen komen terug omdat ze minder klachten hebben of gewoon omdat ze zich heel ontspannen en goed voelen door het gebruik van de magnesium.

Ik gebruik de Magnesium nog steeds één of twee keer per week, gewoon omdat ik mij er goed en fit door voel en er ook meer energie door krijg.

Wilt u ook eens onze magnesium producten proberen, de olie of bad kristallen of wilt u gewoon vrijblijvend informatie, lees dan eens onze nieuwsberichten met heel veel informatie of bel of mail mij geheel vrijblijvend.

Misschien tot binnenkort.
Astrid

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.