Diervriendelijk

Diervriendelijk

Onze producten hebben wij speciaal voor u geselecteerd, onze producten zijn eerlijke en natuurlijke producten. De magnesium betrekken wij uit Nederland uit de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld, namelijk uit Veendam. Onder de bodem van Veendam ligt een bijzondere bron, de gekristalliseerde mineralen van de Zechstein Zee. Miljoenen jaren geleden vond een indamping van oceanen plaats en een daarvan was de Zechstein Zee welke zich bevindt op ruim 1600 meter onder de bodem in Veendam.

Onaangetast door mens en milieu ligt daar nu een zee met de meest pure magnesium bekend in de wereld vanwege haar ongerepte en zuivere energetische staat. Hoge kwaliteit magnesiumchloride die wordt ontgonnen met de nieuwste technologie uit een natuurlijke omgeving.

Magnesium Health & Wellness maakt uitsluitend gebruik van olie en badkristallen voorzien van het Zechstein Inside keurmerk zodat u verzekerd bent van het zuiverste en edelste magnesium.

De magnesium bevat geen belastende stoffen voor mens en dier zoals kleurstoffen, conserveermiddelen of synthetische hulpstoffen.

De Zechstein magnesium producten zijn niet op dieren getest en onze verpakkingen zijn vrij van BPA.

Van onze leverancier hebben wij certificaten ontvangen dat de magnesiumproducten veilig zijn voor het gebruik op het lichaam en dat deze producten puur en zuiver zijn. Deze kunnen altijd op aanvraag opgestuurd worden.

Dierproefvrij
BPA vrij

Onze laatste nieuwe producten

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.