Magnesium tabletten

Magnesium tabletten

Waarom raad ik magnesium tabletten of capsules af?

Een magnesiumtekort kan aangevuld worden met supplementen zoals: tabletten, capsules, oliën en bad kristallen. Echter bijna 80 % van de werkzame stof uit een tablet of capsule gaat verloren in het darmstelsel. Magnesium opname via de huid zoals bij de olie en bad kristallen wordt rechtstreeks door de huid opgenomen en komen zo direct in de bloedbaan en in de cellen. Omdat de magnesium opgenomen wordt via de huid wordt het maag-darmkanaal niet belast en is de opname optimaal. optimaal! Het nadeel bij pillen is dat ze vaak veel vulmiddelen, kleurmiddelen en glansmiddelen kunnen bevatten en vaak zit er dan maar een klein beetje magnesium in die werkzaam is. Pillen worden niet optimaal opgenomen door het maag-darmkanaal soms maar 10 %. Magnesium tabletten kunnen diarree veroorzaken.

Waarom zou je dan deze tabletten nemen wanneer opname via de huid geen bijwerkingen geeft?

Opname via de huid kan door het smeren van olie alleen ervoor zorgen dat de huid gaat prikken. Maar wanneer je de huid vochtig maakt en daarna de huid insmeert met olie voel je het prikken niet meer. Wanneer je de olie vaak gebruikt merk je dat de magnesium goed wordt opgenomen en gaat de huid helemaal niet meer prikken. Opname via de huid betekent dat je de hoeveelheid magnesium in je lichaam via je huid vergroot. Het grote voordeel van opname via de huid, is dat je je maag-darmkanaal niet belast. De hinderlijke bijverschijnselen van magnesiumsuppletie via tabletten of capsules zijn hiermee verdwenen.

Magnesiumvlokken voeg je eenvoudig toe aan je bad. Behalve dat de magnesium via je huid wordt opgenomen, is het ook nog eens weldadig voor je geest. Heb je geen bad? Neem dan een voetenbad. Een half uurtje tot drie kwartier met je voetjes in het water en de magnesium wordt via je voeten opgenomen in je lijf.
Magnesium olie in handige sprayflacon van 150 ml of navulfles van 500 ml. Even sprayen, insmeren, en laten intrekken. Dit herhaal je 2 tot 3 keer per dag. Een super makkelijke manier of je magnesiumtekort aan te vullen.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen

Anderen bekeken ook...

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Wil je zelf de voordelen van magnesium ervaren?

Magnesium proefpakket - badkristallen inclusief magnesium olie

Bestel nu ons voordelige proefpakket!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.