Magnesium bij Hielspoor

Hielspoor, wat is het en hoe kan magnesium je hierbij helpen?

Wat is hielspoor?

Hielspoor pijn is doorgaans een vervelende stekende pijn recht onder het hiel bot. Het gevoel lijkt op het lopen op een kiezelsteentje die zich precies onder de hak bevindt en bij iedere stap op het bot wordt gedrukt. Dit veroorzaakt een felle pijn onder de hiel. Als de pijn aan de zijkant of achterkant van de hiel zit, dan is de kans al groot dat het niet om hielspoor gaat. Bij het opstaan in de ochtend ervaar je een stekende pijn onder de hak die na een tijdje wat minder heftig wordt. Dit symptoom komt omdat de aanhechting van de hielpeesplaat ’s ochtends helemaal stijf is door gebrek aan beweging. Even kort masseren en er op lopen laat de ergste pijn wat wegzakken. Helaas wordt de pijn in de loop van de dag vaak toch weer wat erger. Een zeurende pijn die steeds heviger wordt, naarmate je langer staat en loopt. Lang staan kan dan ook echt heel vervelend zijn.

In sommige gevallen van hielspoor is het zelfs zo erg dat mensen er ’s ochtend niet door kunnen lopen. Dan is het toch echt tijd om er iets aan te doen. Het wegnemen van de druk door zooltjes is dan het meest eenvoudige maar je kunt ook eerst de Magnesium olie gebruiken bij Hielspoor.

Magnesium bij Hielspoor
Magnesium kan helpen om klachten van hielspoor te verminderen

Magnesium bij Hielspoor

Het mineraal magnesium helpt je de spieren te ontspannen en zorgt ervoor dat de botten en gewrichten soepel blijven. Door deze ontspanning kun je je voorstellen dat magnesium goed kan helpen als je last hebt van hielspoor of bij klachten aan de peesplaat.  Je kunt voor hielspoor het beste magnesium olie  of magnesium bad kristallen gebruiken De magnesium olie smeer je direct op de plaats van de pijn en werkt in op je spier, bot en zenuwstelsel. Dus eigenlijk 3 vliegen in 1 klap. Elke avond de magnesium olie onder je voeten aanbrengen en dit de hele nacht laten intrekken, zo kan de magnesium de hele nacht zijn werk doen.

Om de voeten lekker te laten ontspannen kun je een warm voetbad met magnesium bad kristallen gebruiken. Ontspanning zorgt eigenlijk altijd voor het verminderen van klachten en soms verdwijnen ze zelfs helemaal. Magnesium zorgt niet alleen voor ontspanning van de voeten maar ook voor de rest van het lichaam. Een ligbad met bad kristallen is echt heerlijk. Het magnesium mineraal wordt middels de huid opgenomen en gaat direct gelijk je lichaam in. Via de huid wordt magnesium beter opgenomen dan met tabletten.  HET IS HET PROBEREN WAARD.

Stuur een berichtje!

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen, wil je graag meer informatie of ben je op zoek naar advies? Neem dan persoonlijk contact met op via WhatsApp!

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen

Anderen bekeken ook...

vitamine D3 ,magnesium olie, ouder worden

Vitamine D3

Wat is vitamine D? Vitamine D is de verzamelnaam van de 5 verschillende vitaminen D.De meest bekende zijn vitamine D2 (ergocalciferol) en D3 (cholecalciferol). Het

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.