Magnesium voor rust en ontspanning

magnesium en ontspanning, spieren

Heeft u ook weleens hulp nodig om te kunnen ontspannen? Dan kan Magnesium u hierin waarschijnlijk ondersteunen.

Iedereen kan onrust en spanning ervaren – vooral in tijden waarin veel dingen onzeker en ongewoon zijn. Veel sportmensen gebruiken magnesium omdat de stof van groot belang is voor een normale spierfunctie, maar veel anderen kunnen ook baat hebben bij dit mineraal.

Als we ons zorgen maken of gespannen zijn heeft ons zenuwstelsel het vaak moeilijk om de overweldigende emoties te verwerken. De concentratie en het geheugen komen dan onder druk te staan en ook ons vermogen om alles nog aan te kunnen kan worden aangetast. Daarom is het van essentieel belang om spanningen zoveel mogelijk te vermijden.

Het nieuwe normaal is gestrest

Tegenwoordig zijn er veel factoren die ons gevoel van rust en kalmte bedreigen. De media komen dagelijks met alarmerende verhalen en social media kunnen het vuurtje van angst en bezorgdheid flink opstoken. Degenen onder ons die normaal gesproken niet heel gevoelig zijn voor zulke zaken kunnen door sommige nieuwsberichten best wel erg van slag raken.

Ook een langdurige, grote werkdruk en vergelijkbare belastende omstandigheden kunnen ons gespannen en nerveus maken. Zorg dat u voldoende beweging krijgt, eet gezond en probeer de tijd die u aan beeldschermen en social media besteedt te beperken. Misschien helpt u dat ook om beter te slapen.

Verder is het gewoon een heel goed idee om een aantal keren per week een voetbad of ligbad met magnesium bad kristallen te gebruiken. Magnesium bad kristallen of magnesium olie bevatten geen vulmiddelen en kleurstoffen zoals in de meeste tabletvormen wel voorkomen.

Ook duurt het langer voordat de tabletvorm opgenomen wordt door het lichaam. Magnesium bad kristallen en magnesium olie worden super snel door de huid opgenomen en helpt om spieren en zenuwen goed te laten werken, en draagt bij aan het normaal psychisch functioneren.

Waar magnesium nog meer goed voor kan zijn? Dat leest u bij onze nieuwsberichten.

 

 

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.