Magnesium Supplement van het jaar 2023

Magnesium proefpakket - badkristallen inclusief magnesium olie

16 februari 2023

Goed Nieuws: Magnesium is verkozen tot het supplement van het jaar 2023. 

Magnesium terecht in de schijnwerpers  

Stemmers geven aan dat ze magnesium voornamelijk gebruiken voor de spieren, slaap, rust en ontspanning. Heel begrijpelijk, want de wetenschappelijk onderbouwde gezondheidseffecten van magnesium spelen een belangrijke rol in ons algehele welzijn. Het ondersteunt veel functies in het lichaam; zoals het behouden van soepele en sterke spieren, de overdracht van zenuwprikkels in onze hersenen en het behoud van sterke botten en sterke tanden. Het mineraal is een echte allrounder. Zo kan magnesium helpen te ontspannen en tegelijkertijd draagt het bij aan extra energie bij vermoeidheid.

IVG woordvoerster Nora French over de uitslag: “Magnesium staat dit jaar terecht in de schijnwerpers! Het mineraal is betrokken bij honderden processen in ons lichaam en onmisbaar voor onze gezondheid. 

Over de Supplement van het Jaar verkiezing

Met de Supplement van het Jaar verkiezing brengt het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) jaarlijks het favoriete voedingssupplement van Nederlanders en de voor hun belangrijkste redenen voor gebruik in kaart. Het gaat hierbij om een soort voedingssupplement en dus niet om een bepaald merk.

Wat is het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid?

Het Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) informeert hoe voedingssupplementen, als onderdeel van gezonde voeding, bijdragen aan gezondheid. IVG informeert op een wetenschappelijk onderbouwde manier over het nut en de veiligheid van vitamines, mineralen, kruiden en overige voedingssupplementen. Het Informatiecentrum voedingssupplementen & gezondheid is een initiatief van branchevereniging NPN.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.