Collageen Poeder

Revitatrax collageen poeder, collageen, collageen bestellen, matchawinkel,magnesiumshop

Wat is collageen en waarom zou ik dit gebruiken?

Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Een jonge huid bestaat voor maar liefst 80 procent uit collageen, hier zorgt het voor stevigheid en elasticiteit. Na ons 25e levensjaar kan de natuurlijke productie van collageen in de huid al dalen wat kan zorgen voor minder stevigheid en elasticiteit, het kan dus erg van belang zijn om je collageenniveau hoog te houden. 

Collageen is goed voor de huid

De huid bestaat uit verschillende huidlagen. De opperhuid is de huid die we vanaf de buitenkant zien. De lederhuid is de huid die hieronder volgt en deze huidlaag bestaat vooral uit collageen.

Collageen is een belangrijk structureel component in de strijd tegen huidveroudering. Het houdt de huid stevig en elastisch en zorgt ervoor dat het er fris en jong uit blijft zien.

Ons lichaam maakt collageen aan, maar deze productie kan al afnemen na het 25e levensjaar. Dit kan leiden tot een verlies van volheid in de huid en toename van rimpels. Huidveroudering betekent een verlies van collageen in de huid.

Collageen toevoegen aan de huidstructuur kan helpen bij het verminderen van huidveroudering . Hierbij kun je denken aan een mooie en stevige huid met minder rimpels en fijne lijntjes.

collageen poeder, collageen, collageen bestellen roermond, collageen, revitaltrax
collageen poeder, minder rimpels,

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.