Trillend ooglid?

“Ik heb last van een trillend ooglid en vermoeide ogen!” Dit hoor je vaak van mensen, ze vinden het vervelend. Vaak hebben mensen last van een irritant trillend ooglid, vermoeide ogen of voelen zich over het algemeen vermoeid. Niet echt prettig natuurlijk. Het trillen maar ook de vermoeidheid kan te maken hebben met de spanning op de spieren van de oogleden. Vaak is het ook een indicatie van een magnesiumtekort. Magnesium kan dus helpen om af te komen van dat trillend ooglid of de vermoeidheid die je voelt. Magnesium ontspant namelijk de spieren waardoor de spanning op de spieren verminderd of verdwijnt.

Magnesium ontspant de spieren van je ooglid, maar ook de spieren van het hele lichaam

Magnesium is een mineraal in je lichaam dat zorgt voor ontspanning. Samen met water en zuurstof zijn het de drie essentiële levensstoffen. Een tekort aan magnesium veroorzaakt spanning en kan wel eens een belangrijke reden zijn waarom je niet goed ziet, last hebt van trillende oogleden of vermoeide ogen.

Magnesium ontspant de ogen

Gezonde ogen hebben soepele, ontspannen spieren. Soms zie je slecht of iets minder, zijn de ogen vermoeid, of heb je last van zo’n irritant trillend ooglid spiertje .Zie je slecht, dan zit er spanning in de oogspieren. Als er voldoende magnesium in het lichaam is, dan werken lichaam en geest vanuit ontspanning, in plaats vanuit spanning en stress. Het mineraal magnesium geeft totale ontspanning aan lichaam en geest. Uit onderzoeken blijkt dat 75% tot 95% van de mensen een klein tekort heeft aan magnesium of te weinig magnesium binnenkrijgt door middel van voedsel.

Een bad of voetbad met magnesium kristallen of het aanbrengen van magnesium olie geeft je lichaam en geest ontspanning en energie.

Wil je af van het vervelende gevoel van een trillend ooglid, gebruik dan regelmatig magnesium. Onze magnesium producten zijn puur natuur.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.