Trillend ooglid?

Ik heb last van een trillend ooglid en vermoeide ogen! Dit hoor je vaak van mensen, ze vinden het vervelend, soms zie je dat ook bij mensen. Vaak hebben mensen last van een irritant trillende oogleden. Niet echt prettig, dit kan te maken hebben met de spanning van de spieren van de oogleden. Wanneer je magnesium gebruikt ontspannen alle spieren dus ook de spieren van de oogleden. Waarschijnlijk wordt het gevoel van een trillend ooglid minder.

Magnesium ontspant de spieren van de ogen, maar ook de spieren van het hele lichaam.

Magnesium is een mineraal in je lichaam dat zorgt voor ontspanning. Samen met water en zuurstof zijn het de drie essentiële levensstoffen. Een tekort aan magnesium veroorzaakt spanning en kan wel eens een belangrijke reden zijn waarom je niet goed ziet.

Magnesium ontspant de ogen.

Gezonde ogen hebben soepele, ontspannen spieren. Soms zie je slecht of iets minder, zijn de ogen vermoeid, of heb je last van zo’n irritant trillend ooglid spiertje .Zie je slecht, dan zit er spanning in de oogspieren. Als er voldoende magnesium in het lichaam is, dan werken lichaam en geest vanuit ontspanning, in plaats vanuit spanning en stress. Het mineraal magnesium geeft totale ontspanning aan lichaam en geest.Uit onderzoeken blijkt dat 75% tot 95% van de mensen een tekort heeft aan magnesium.

Een bad of voetbad met magnesium kristallen of het aanbrengen van een magnesium olie geeft je lichaam en geest ontspanning en energie.

Wil je af van het vervelende gevoel van een trillend ooglid, gebruik dan regelmatig magnesium. Onze magnesium producten zijn puur Natuur, geen tabletten slikken maar regelmatig een voetbad of ligbad met magnesium, om de huid insmeren met magnesium olie

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.