Trillend ooglid en magnesium?

trillend ooglid

Een trillend ooglid kan als heel vervelend ervaren worden. Het trillen zelf wordt veroorzaakt door een overactieve zevende hersenzenuw. Deze zenuw stuurt de spieren van je oogleden, je wangen en je mondhoeken aan. Bekende veroorzakers van een trillend ooglid zijn vermoeidheid en stress. Maar ook lang ingespannen lezen of naar een beeldscherm kijken (denk hierbij aan je tv, laptop of telefoon) kan het trillen veroorzaken. Een gebrek aan magnesium kan ook leiden tot een trillend ooglid.

Vaak ervaren mensen die last hebben van een trillend ooglid ook vermoeide ogen of voelen zich over het algemeen vermoeid. Niet echt prettig natuurlijk. Magnesium kan dus helpen om af te komen van dat trillend ooglid of de vermoeidheid die je voelt. Magnesium is er namelijk niet alleen om je magnesium in je lichaam op peil te houden maar ontspant ook de spieren waardoor de spanning op je spieren verminderd of verdwijnt. Hierdoor zal je minder snel weer last krijgen van zo een vervelend trillend ooglid

Magnesium ontspant niet alleen de spieren van je ooglid

Magnesium is een mineraal in je lichaam dat zorgt voor ontspanning. Samen met water en zuurstof zijn het de drie essentiële levensstoffen. Een tekort aan magnesium veroorzaakt spanning en kan wel eens een belangrijke reden zijn waarom je niet goed ziet, last hebt van trillende oogleden of vermoeide ogen. Behalve de oogspieren heeft magnesium effect op al je spieren. Heb jij dus regelmatig last van spierpijn, spierkrampen of restless legs? Dan is het proberen van magnesium olie of bad kristallen zeker de moeite waard.

Magnesium ontspant de ogen

Gezonde ogen hebben soepele, ontspannen spieren. Soms wanneer je slecht of iets minder ziet zijn de ogen vermoeid of ervaar je een trillend ooglid. Wanneer je voldoende magnesium in het lichaam hebt opgenomen werkt je lichaam vanuit ontspanning in plaats vanuit spanning en stress.

Het mineraal magnesium geeft totale ontspanning aan je spieren en kan helpen bij vele verschillende klachten. Uit onderzoeken blijkt dat 75% tot 95% van de mensen een klein tekort heeft aan magnesium of te weinig magnesium binnenkrijgt door middel van voedsel.

Een bad of voetbad met magnesium kristallen of het aanbrengen van magnesium olie geeft je lichaam ontspanning en energie.

Wil je af van je trillend ooglid, gebruik dan regelmatig magnesium olie of bad kristallen

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Share on facebook
Delen
Share on whatsapp
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on email
Delen

Anderen bekeken ook...

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Wil je zelf de voordelen van magnesium ervaren?

Magnesium proefpakket - badkristallen inclusief magnesium olie

Bestel nu ons voordelige proefpakket!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.