Magnesium gebruiken ! Vragen en antwoorden over Magnesium.(1.)

magnesium vragen .en antwoorden over magnesium

Magnesium gebruiken! Vragen en antwoorden over Magnesium en het gebruik van Magnesium. Soms zijn er klanten die vaak vragen hebben over magnesium en het gebruik van Magnesium. Wij zullen enkele vragen voor u beantwoorden.

Waarom moet ik Magnesium gebruiken het zit toch ook in onze voeding?

Normaal gesproken zouden we voldoende magnesium uit gezonde voeding moeten kunnen halen; er is veel plantaardige voeding waar magnesium in zit. Plantaardige voeding heeft echter als “nadeel” dat het groeit in aarde en dat het alleen de mineralen kan opnemen die in de aarde zitten. Zit er onvoldoende magnesium in de grond dan komt het ook niet in ons lichaam terecht. Ook wordt veel landbouwgrond bemest met kunstmest, hierin zit vaak alleen kalium, fosfor en stikstof, planten doen het hier goed op maar ze missen hierdoor wel allerlei vitamines en mineralen die ze uit de grond hadden moeten halen. Ook door bewerking van ons voedsel in de fabriek en verhitten van voedsel verdwijnt de magnesium uit gezonde producten.

Is teveel magnesium schadelijk?

Via de huid kan er géén overdosis magnesium ontstaan, het lichaam regelt de magnesiumopname heel nauwkeurig en een teveel wordt gewoon via de nieren afgescheiden. Het is de veiligste manier van magnesiumsuppletie.
• Mensen met ernstige nierproblemen/falen wordt ontraden om elke vorm van magnesium te gebruiken.
• Bij orale inname, pillen, poeders of vloeibaar, kunnen er bij extreem hoog gebruik wel problemen ontstaan.

Bij teveel gebruik kan een lichte diaree ontstaan.

Mijn huid prikt na het gebruik van de Magnesium kan dit kwaad?

Dit kan absoluut geen kwaad. Het is een vaker voorkomend verschijnsel bij mensen met een gevoelige huid en een magnesiumtekort. Wanneer de olie erg prikt dan kun je de huid van te voren iets vochtig maken, of erna even insmeren met olie. Misschien in het begin iets minder gebruiken en na een week kan je de concentratie langzaam verhogen totdat je huid eraan gewend is. Soms is het raadzaam alleen benen en armen in te smeren en de gevoelige plekken te vermijden.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.