MATCHA THEE BOORDEVOL ANTIOXIDANT

biologische matcha thee, matchawinkel. matcha thee bestellen matcha thee, golden matcha

matcha thee kopen,matchawinkel.nl, matcha bestellenMatcha Tea

Matcha is een hele bijzondere thee afkomstig uit Kyoto, een regio in Japan. Deze groene thee heeft een zoetige en ook sterke umami smaak. Een zichtbaar verschil tussen Matcha en andere groene theesoorten: matcha is écht groen! Het wordt gebruikt voor het Japanse thee ceremonie en heeft een specifieke bereidingswijze nodig om de thee tot zijn recht te laten komen. Het maken van Matcha thee is een ideaal moment om een momentje rust te pakken en te genieten van een heerlijk, maar vooral ook gezond kopje thee.

Er bestaan vele soorten thee, ieder met zijn eigen positieve eigenschappen. Vele van deze theeën zijn echter geen echte theeën maar tisanes (kruidenthee). Echte thee, nog steeds zeer gevarieerd, wordt altijd gemaakt van de Camellia sinensis plant, ofwel de enige echte theeplant.

Matcha is gezond

Matcha is namelijk de gezondste thee die er bestaat. Het bevat de hoogste concentraties antioxidanten en polyfenolen (een soort antioxidant), twee belangrijke stoffen die een zeer positieve bijdrage leveren aan je gezondheid. Polyfenolen beschermen je lichaam tegen schadelijke stoffen en hebben een ontstekingsremmend effect, werken (LDL-)cholesterol- en bloeddrukverlagend en verlagen het risico op de ziekte Alzheimer.

Deze vele gezondheidsvoordelen verkrijgt Matcha doordat het een geconcentreerde vorm van groene thee is. Normaal wordt thee van theebladeren getrokken, waarna de bladeren verwijderd worden uit het treksel, maar bij Matcha is dat niet het geval. De groene theebladeren worden bij het maken van Matcha verpoederd en vervolgens opgedronken waardoor je meer uit je thee haalt.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.