Stress

Heeft u stress? Gebruik dan magnesium!

60 % van de Westerse bevolking lijden aan chronische stress, maar dat is ook helemaal niet vreemd wanneer je in een maatschappij leeft waar je je vaak moet bewijzen.

Zoekt u ontspanning?
Probeer nu ons proefpakket!

€ 14,50

Stop vandaag nog met stressen en neem een pauze!

Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom magnesium belangrijk is en wat nog meer voordelen zijn!

Stress

Ontspannen met magnesium

Presteren bij werkgevers, tijdnood, overbelasting, vrouwen die eigenlijk meerdere functies hebben, zoals het zorgen voor het gezin, huisvrouw, werkneemster, kinderen naar school en clubjes brengen, naar sportscholen rennen enz. Soms kunnen mensen geen uitlaatklep meer vinden, of ze nemen de tijd niet meer om een rustpauze te nemen in hun situatie. Sommige mensen gaan gewoon door en denken dat ontspanning niet nodig is. Het gevolg van teveel stress is dat het lichaam eigenlijk steeds in een alarmtoestand verkeerd en steeds meer moeite krijgt om de normale modus terug te vinden. Bij veel stress scheidt het lichaam hormonen af die de hartslag en bloeddruk verhogen, de spieren op hoogspanning brengen en de ademhaling opjagen. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor het lichaam wanneer deze toestand lang blijft of regelmatig terugkomt. Het gevaar is dan een burn-out, dit is eigenlijk een vorm van zeer zware stress, uitgeput, uitgebrand, overbelast en leeg.

Veel mensen voelen zich tegenwoordig helemaal uitgeput. Vaak heeft een burn-out niet alleen met het werk te maken maar spelen er meer factoren mee. Veel mensen willen een volmaakt leven hebben en aan deze eisen kun je gewoon niet altijd voldoen. Een perfecte job, een prachtig gezin, geen geldzorgen, ja wie wil dit niet maar soms moet je gewoon tevreden zijn, want waarschijnlijk heb je al een fijne job, en een mooi gezin. Soms wil men gewoon te veel en alles hangt af van de manier waarop je de aan jouw gestelde eisen aanpakt en verwerkt. Heel belangrijk is het om de druk te vermijden af en toe gaan sporten, regelmatig herstelpauzes en ontspanning inlassen, gezonde voeding gebruiken, ontspanningsoefeningen toepassen, heerlijk een dag naar de sauna of een massage, en soms gewoon eens NEE zeggen is ook heel belangrijk. Wanneer je stress hebt wordt er meer magnesium dan gebruikelijk uit de cel gepompt, hierdoor neemt de hoeveelheid magnesium sterk af. Als er te weinig magnesium in de cellen komt dan kunnen de zenuwcellen geen signalen meer verzenden en ontvangen. Vaak krijg je door stress ook stijve spieren, rugklachten, pijn in de nek en hoofdpijn

Heel belangrijk bij ontspanning is het gebruiken van Magnesium, want magnesium kan ook helpen bij ontspanning en stress. Magnesium is een mineraal en wordt ook wel het ‘wondermineraal’ genoemd. Dat is niet heel erg raar, want elk orgaan in ons lichaam, onze spieren en ons hart hebben baat bij magnesium. Magnesium is misschien wel de belangrijkste levensbehoefte van de mens op water en zuurstof na. Magnesium zorgt voor een rustgevende en kalmerende werking op het zenuwstelsel. Magnesium ontspant zenuwen spieren en bloedvaten.

Ook wordt magnesium aangeduid als het mineraal voor de innerlijke rust, maar tevens als powermineraal door sportlieden. Er is geen enkele stof te vinden met het zelfde vermogen ons stressbestendig te maken, ons zenuwstelsel tot rust te laten komen, onze botten te versterken en ons uithoudingsvermogen kracht te schenken.

Probeer het zelf

Is magnesium iets voor jou, of wil je het gewoon eens uitproberen om te kijken of het iets voor jou is? Bestel dan snel ons proefpakket! 

Dit proefpakket bevat:

€ 14,50

Langer doorsporten zonder spierpijn of krampen!

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.