Slaapproblemen

Slaapt U slecht of wilt U uw slaapstoornis oplossen?

Het is heel belangrijk dat we een goede nachtrust hebben, heerlijk slapen en ontspannen wakker worden is super belangrijk.

Fris en fit wakker worden?
Probeer nu ons proefpakket!

€ 14,50

Magnesium helpt u weer goed te slapen

Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom magnesium belangrijk is en wat nog meer voordelen zijn!

Slaapproblemen

Wat kun je doen om een slaapprobleem op te lossen?

Het is heel belangrijk dat we een goede nachtrust hebben, heerlijk slapen en ontspannen wakker worden is super belangrijk. In onze slaap verwerken wij de ervaringen van de afgelopen dag en scheppen orde in onze geest. Wanneer we slecht slapen of steeds wakker worden dan ga je pas merken hoe belangrijk een goede nachtrust is. Overbelasting, angst, stress, emoties, jetlag of een lawaaierige omgeving kunnen oorzaken zijn van een slaapstoornis. Wanneer je te weinig slaap krijgt kun je concentratieproblemen krijgen, je wordt opvliegend en bent sneller vatbaar voor ziekten. Magnesium kan bijdragen aan een goede nachtrust. Magnesium ontspant namelijk de spieren en geeft meer energie. Goede slaap is heel belangrijk voor gezondheid en prestatievermogen, en hierbij kan magnesium helpen.

  • Gebruik Magnesium , magnesium olie of magnesium badkristallen wanneer u denkt een tekort te hebben en wanneer u vaak last heeft van slaapstoornissen.
  • Een natuurlijk product, die alle spieren doet ontspannen, dus een ontspannen slaap en de volgende morgen heerlijk wakker worden, met heel veel energie voor de hele dag.
  • Een voetbad of ligbad met badkristallen? 15-20 minuten ontspannen in een voet of ligbad geeft een heerlijke nachtrust.
  • Weinig tijd of geen ligbad? Gebruik dan onze magnesium olie, de huid op bepaalde plekken inmasseren met de magnesium olie voor het slapen gaan, geeft ook een totale ontspanning, en is een weldaad voor lichaam en geest

Probeer het zelf

Is magnesium iets voor jou, of wil je het gewoon eens uitproberen om te kijken of het iets voor jou is? Bestel dan snel ons proefpakket! 

Dit proefpakket bevat:

€ 14,50

Fit en energiek wakker worden!