Rusteloze benen en magnesium

Heeft u last van rusteloze benen of het Restless Legs syndroom? Gebruik magnesium!

Veel mensen hebben last van het restless-legs-syndroom, of je kunt het beste zeggen Rusteloze benen. Niemand kan eigenlijk uitleggen welk gevoel het is, of hoe het voelt, iedereen heeft er zijn eigen gevoel over. Wanneer het lichaam tot rust komt krijgt men vaak dit gevoel, het onrustige gevoel in de benen. Ze treden dan ook vaak ’s avonds of in de nacht op.

Daar wilt u toch ook vanaf?
Probeer nu ons proefpakket!

Wilt u ook van dat onrustige gevoel af? Bestel nu!

Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom magnesium belangrijk is en wat nog meer voordelen zijn!

Rusteloze benen

Rusteloze benen

Het is lastig om te omschrijven wat men voelt, de een zegt, het is meestal een trekkend, rukkend of tintelend gevoel in de benen. De ander zegt, het is een soort van kramp. Het komt niet alleen in de benen voor maar soms kan het ook in de armen voorkomen. Bij beweging nemen de klachten weer af. Maar meestal als men weer rust of ontspanning zoekt, een boek gaat lezen, tv kijken, film kijken in de bioscoop of gewoon even rusten in bed, worden de benen weer onrustig. Het is lastig om rustig te liggen. In uw slaap maken uw benen soms vanzelf schokkende bewegingen. Als je niet beweegt komen de ongecontroleerde bewegingen opzetten. De langste tijd van de dag dat je niet, of nauwelijks, beweegt is tijdens de slaap. En dit geeft vaak de grootste problemen. Door de ongecontroleerde bewegingen slaap je veel minder diep en wordt je gedurende de nacht meerdere keren wakker door dat onaangename gevoel waar je geen controle op uit kunt oefenen Heel vervelend, zeker wanneer je er ’s nachts last van hebt, je wordt vaak wakker, je ontwikkeld slaapstoornissen waardoor je overdag geen puf meer hebt. Men voelt zich vanwege het voortdurende slaapgebrek voortdurend moe en dit kan weer leiden tot lichamelijke en psychische uitputting en dit kan ook weer tot depressies leiden.

Bekende symptomen zijn:

  • jeuk
  • kramp
  • zeurend gevoel
  • branderig gevoel
  • neiging hebben om te schoppen
  • kriebels

 

Oorzaak rusteloze benen

De precieze oorzaak is onbekend. Het vermoeden bestaat dat de symptomen van rusteloze benen veroorzaakt worden door een verstoring van het dopaminesysteem.. Het is een boodschapperstof die signalen van de ene zenuwcel naar de andere doorgeeft. De oorzaak kan ook te maken hebben met een staand beroep, slechtere doorbloeding in de benen. Maar bij nader onderzoek van de symptomen wordt er toch vaak gedacht aan een magnesiumtekort.Het is niet verwonderlijk dat personen die rusteloze benen hebben meestal ook een magnesiumgebrek vertonen. Vaak gaat men met klachten naar de huisarts die meestal een medicijn voorschrijft, maar waarom een medicijn wanneer je een natuurlijk product kunt gebruiken. Onze MAGNESIUM OLIE is een natuurlijk product.

 

Waarom magnesium olie?

Soms worden massage, meditatie, yoga, acupunctuur en acupressuur voorgesteld. Maar misschien is het een goed idee om eerst eens te denken aan magnesiumolie. Magnesiumtekort komt namelijk bij redelijk veel mensen in Nederland voor. En het is juist magnesium dat zorgt voor de ontspanning van spieren en zenuwen. Je kunt de magnesiumolie gericht op de plek(ken) smeren, waar je last hebt van spierpijn of krampen. Vaak merk je reeds na 5 minuten dat het onprettige gevoel in de benen vermindert De getroffen plekken in de benen masseren met magnesium olie heeft al bij veel mensen zijn nut bewezen. U zult verbaasd zijn hoe snel dit magnesium mineraal de problemen kunnen verhelpen, en dit ook nog op een natuurlijke manier zonder enige bijwerkingen.
 
Toepassing magnesium olie bij rusteloze benen:
 
  • Magnesium Olie op de betreffende zones aanbrengen.
  • Zachtjes inmasseren
  • De magnesium olie minstens 20 minuten op de huid laten inwerken.
  • Zo nodig de behandeling herhalen.

Probeer het zelf

Is magnesium iets voor jou, of wil je het gewoon eens uitproberen om te kijken of het iets voor jou is? Bestel dan snel ons proefpakket! 

Dit proefpakket bevat:

Verminder nu uw symptomen van rusteloze benen!