Vermoeidheid, Moe of weinig energie?

Vermoeide vrouw met weinig energie

Ja soms ben je gewoon moe, te druk, altijd haasten, ja zeker in de maatschappij waarin wij leven. s’ Morgens vroeg opstaan, kinderen verzorgen, kinderen naar school brengen, snel naar je werk, druk op het werk, onder veel druk moeten werken, haasten om naar huis te gaan, boodschappen doen, nog even sporten, nog even dit en nog even dat, ja dan ben je moe. Slecht slapen omdat je het te druk hebt dat komt ook vaak voor. Het belang van de heilzame werking van een goede nachtrust worden meestal pas opgemerkt wanneer deze uitblijft. Goed slapen is namelijk heel belangrijk omdat wij de ervaringen van die dag kunnen verwerken en onze geest rust kunnen geven. Een goede slaap is vooral noodzakelijk voor een goede gezondheid en prestatievermogen. Het is toch heerlijk om de hele nacht te kunnen doorslapen en heel ontspannen en uitgerust wakker te worden? Wie te weinig slaap krijgt heeft vaak concentratiestoornissen, je wordt sneller kwaad en krijgt minder weerstand daardoor wordt je sneller ziek. Het is heel belangrijk dat je probeert te ontspannen en jezelf wat rust te gunnen, zoals even een rust moment met een kopje thee of het lezen van een boek.Wanneer je probeert meer te ontspannen, te sporten, meer rust te nemen dan kunnen de vermoeidheidsklachten weggaan, maar soms blijf je moe.

Ben je vaak vermoeid?

Heb je al veel geprobeerd om van de vermoeidheid af te komen? Heeft niets geholpen? Waarschijnlijk kun je dan een magnesium tekort hebben. Is het geen magnesium tekort dan kan het gebruik van magnesium toch uitkomst bieden omdat magnesium een ontspannende werking geeft.Het is bekend dat magnesium helpt bij vermoeidheid. Probeer magnesium gedurende 3 maanden, het liefst in een voetbad, twee keer per week in een voetbad met magnesiumvlokken en het kan dat de vermoeidheid gaat verdwijnen. Heb je geen tijd voor een voetbad, gebruik dan onze magnesiumolie. Een weldaad voor het lichaam. Er zijn ook veel mensen die tegenwoordig slecht slapen die dan medicijnen gaan nemen zoals bv. slaaptabletten. Deze werken natuurlijk goed maar het kan ook een gewoonte worden, daarom is het altijd het proberen waard om magnesium te gaan gebruiken. Veel mensen gebruiken onze magnesium en zijn zeer tevreden, ze hebben minder klachten of zijn minder vermoeid, slapen heel ontspannen dus een betere nachtrust dus krijgen ze ook meer energie.Gebruik onze super Magnesium wanneer je last hebt van vermoeidheid.

Ervaringsverhalen

Een ervaringsverhaal van een 68 jarige persoon die inslaap en doorslaap problemen heeft door beenkrampen, heeft na het gebruik van magnesium geen problemen meer. Deze persoon wrijft zich sinds enige tijd s’avonds in met magnesium olie en hierdoor zijn de krampen verdwenen en de slaapproblemen opgelost.

Een ervaringsverhaal van een 57 jarige persoon die veel last had van inslaap stoornissen. Soms nam ze weleens slaaptabletten maar dit wilde ze eigenlijk niet want ze was bang dat het een gewoonte zou worden. Door regelmatig een voetbad met magnesium te nemen zijn de inslaap problemen verdwenen. Ze slaapt weer voortreffelijk.

Deze ervaringsverhalen kunt u terugvinden in het boek Magnesium olie gebruikersboek, geschreven door magnesium expert en arts Dr. Barbara Hendel.

Weinig Energie?

Magnesium tekort?
Ouder worden, stress, ziekten, slechte voeding, veel sporten, overmatig sauna gebruik,ondervoeding en een verhoogd medicijngebruik kunnen er voor zorgen dat het magnesiumgehalte te laag is voor een goede gezondheid
Gebruik je veel vitamine D3? (heel goed maar neem dan extra magnesium)

De beste methode om een magnesium tekort aan te vullen is via je voeding. Helaas is dit vrijwel niet meer mogelijk omdat onze landbouwgronden zo zijn uitgeput dat er nauwelijks nog magnesium in de grond voorkomt en dus ook niet in ons voedsel. Daarbij worden tegenwoordig veel groenten op steenwol verbouwd en daar zit al helemaal geen magnesium in.

Om gezond te blijven is het nodig magnesium aan te vullen en dit gaat het snelst via de transdermale methode (magnesiumolie aanbrengen op de huid). Simpel gezegd, magnesiumolie op de huid smeren op de armen en/of benen , goed inmasseren, 15 minuten laten inwerken, of lekker relaxen in een rustgevend ligbad met magnesiumvlokken of een voetbad met magnesium is de meest veilige en effectieve manier van magnesiumsuppletie. Veel mensen hebben problemen met het slikken van tabletten, of vinden dit niet fijn. Dan is deze manier van magnesium opname een mooi alternatief.

Magnesium een mooi Mineraal.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.