Magnesiumtekort bij mannen

magnesiumtekort bij mannen, magnesium roermond

Magnesiumtekort bij mannen.

Magnesiumtekort bij mannen kan ook voorkomen Mannen kunnen een groter risico op magnesiumtekort hebben wanneer ze niet voldoende fruit en groente of veel bewerkt voedsel eten. Dit geldt ook voor overmatig alcohol en veel koolzuurhoudende frisdrank. Ook als je veel sport als man kun je een magnesiumtekort hebben. Door overmatig zweten verlies je veel vocht dus ook veel magnesium.  Heb je als man last van een verhoogde bloeddruk, diabetes, nier-, maag- en darmziekten, dan heb je ook een verhoogde kans op een tekort. Stress en spanning vergt veel van het lichaam om hiermee om te gaan, dit kan tevens zorgen voor een tekort.

Hoe merk je dit tekort?

Wanneer je een tekort aan magnesium hebt dan kun je snel geïrriteerd raken en angstig zijn. Daarnaast kun je last hebben van spierkramp, spasmen, onregelmatige hartslag, slaapstoornissen en slapeloosheid, rusteloze benen syndroom, prikkelbaarheid en een lage bloeddruk.

Daarnaast is bekend dat magnesium enkele andere factoren van de gezondheid van mannen kan ondersteunen. Hierbij kun je denken aan de vruchtbaarheid, gezondheid van de prostaat en seksuele problemen zoals erectiestoornissen. 
Zorg dus altijd voor voldoende magnesium in je lichaam!

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.