Magnesium tabletten of magnesium opname via de huid.

magnesium tabletten

Magnesium opname via de huid of liever tabletten?

Magnesium tabletten, nog steeds is dit de meest gebruikte vorm van magnesium. Op zich is daar niets mis mee, maar bedenk wel dat naar schatting 50% tot 70% van de magnesium  dat via pillen wordt ingenomen niet wordt benut door het lichaam. De maag kan  namelijk maar een beperkte hoeveelheid verwerken. De rest wordt afgevoerd via de nieren. Magnesium tabletten of pillen bevatten vul- en bindingsmiddelen die niet lichaamseigen zijn, met vaak darmklachten en diarree als gevolg.

De huid is transdermaal voor lichaamseigen stoffen. De werkzame stof in onze magnesium is magnesiumchloride, een lichaamseigen stof, die daarom snel door de huid wordt opgenomen. Magnesium gaat zo rechtstreeks naar de cellen en door naar de bloedbaan.

Hogere opname door magnesium olie!

Magnesium kan dus beter opgenomen worden via de huid. Dit is in 2016 via een groot wetenschappelijk onderzoek bewezen. Via de haarzakjes en zweetklieren wordt magnesium chloride, de werkzame stof in onze magnesium producten voor minimaal 90% opgenomen op celniveau binnen enkele minuten.

Probeer het gewoon eens uit, een bad of voetbad met magnesium badkristallen of magnesium olie voor sprayen op de huid. Geeft direct resultaat en totale ontspanning. Lees onze gebruiksaanwijzing  en onze nieuwberichten over wat magnesium allemaal kan doen voor je lichaam en je gezondheid. 

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.