Magnesium informatie

Magnesium informatie

Magnesium informatie, informatie over een magnesiumtekort. Dat een magnesiumtekort zulke ernstige gevolgen kan hebben. Maar sinds ik me erin verdiept heb, heb ik mezelf één ding voorgenomen: een substantiële bijdrage leveren om in 2055 het probleem van magnesiumtekort uit de wereld te helpen.’’Dat zegt Richard Danel, Arts en oprichter ervan en  verbonden aan het MHI instituut.  Een man met een MISSIE. Jarenlang al verricht het MHI onderzoek en steeds duidelijker wordt: magnesium is van levensbelang voor ons lichaam. Wie er een tekort aan heeft, loopt een verhoogd risico op verschillende aandoeningen. ,,De kans dat je zulke ziektes eerder krijgt is groter. En ze zijn ook ernstiger en moeilijker te behandelen.’’

Hij heeft een flinke weg te gaan. De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zijn klip en klaar. Tot 70 procent van de bevolking in de Westerse wereld krijgt nog niet de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid magnesium binnen.

Magnesium en ziektes

Danel stuitte min of meer bij toeval op de problematiek van magnesiumtekort. ,,Via een buurman kwam ik in contact met de mannen achter Zechstein Minerals in Veendam. En zo kwam ik erachter dat ik een kwart eeuw lang op de meest zuivere natuurlijke bron op aarde heb gewoond. Ik was gefascineerd door het spul, las er meer en meer over en deed er onderzoek naar. Veel magnesium informatie uit boeken en onderzoeken. Mijn conclusie: dit is uniek en we moeten er werk van maken er zo veel mogelijk mensen mee te helpen. Met het magnesium zelf, maar vooral ook met de kennis erover.’’

lees meer:http://magnesium-producten.nl/magnesium-tekort/

Tekort aan Magnesium? Ontdek het zelf met de volgende vragen!

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.