Hoofdpijn en migraine

Oorzaken hoofdpijn en migraine

Vaak hoor je van mensen dat ze veel last hebben van hoofdpijn en migraine. Verschillende oorzaken kunnen hoofdpijn veroorzaken. Deze oorzaken kunnen zijn veel stress, slecht slapen, te druk, hormonale stoornissen, gespannen spieren in nek en schouders, hooikoorts, eventueel allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen. Bij vrouwen kan het te maken hebben met hun menstruatiecyclus. Sinds kort is ook bekend dat een magnesiumgebrek of tekort ook een aandeel kan leveren in het krijgen van hoofdpijn of migraine. Migraine wordt veroorzaakt door een verstoord evenwicht van de stofwisseling in de hersenen, magnesium levert een belangrijke bijdrage aan deze stofwisseling.

Magnesium ontspant de spieren in hoofd, nek en schouders waardoor de hoofdpijn minder kan worden en is een natuurlijke beschermer tegen stress.

Magnesium voorkomt de vaatvernauwingen die een migraine aanval inleiden.

Tip:

Probeer genoeg nachtrust te krijgen, mijd levensmiddelen waarvan je denkt dat je hierdoor hoofdpijn of migraine krijgt, beweeg zodat je ontspant, gebruik dagelijks magnesium, wil je een hoge dosis gebruiken overleg dit eerst met een arts. Probeer ’s morgens en ’s avonds de schouders en nek in te smeren met magnesium olie, laat dit ongeveer 15 minuten intrekken. Dit ontspant de spieren in schouders en nek .Een ligbad met water en magnesium badkristallen ontspant het hele lichaam. Alle spieren ontspannen ook de schouders en nekspieren. Wanneer je een ligbad neemt met badkristallen en daarna gaat rusten voel je dat alle stress en spanning weggaan.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@magnesium-producten.nl of 06-10102713. Wij vertellen u graag meer! Over de producten, maar ook over de positieve ervaringen van onszelf en onze klanten,

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.