Hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn of migraine?

Oorzaken hoofdpijn en migraine

Vaak hoor je van mensen dat ze veel last hebben van hoofdpijn en migraine. Verschillende oorzaken kunnen hoofdpijn veroorzaken. Deze oorzaken kunnen zijn veel stress, slecht slapen, te druk, hormonale stoornissen, gespannen spieren in nek en schouders, hooikoorts, eventueel allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen. Bij vrouwen kan het te maken hebben met hun menstruatiecyclus. Sinds kort is ook bekend dat een magnesiumgebrek of tekort ook een aandeel kan leveren in het krijgen van hoofdpijn of migraine. Migraine wordt veroorzaakt door een verstoord evenwicht van de stofwisseling in de hersenen, magnesium levert een belangrijke bijdrage aan deze stofwisseling.

Magnesium ontspant de spieren in hoofd, nek en schouders waardoor de hoofdpijn minder kan worden en is een natuurlijke beschermer tegen stress.

Magnesium voorkomt de vaatvernauwingen die een migraine aanval inleiden.

Tip:

Probeer genoeg nachtrust te krijgen, mijd levensmiddelen waarvan je denkt dat je hierdoor hoofdpijn of migraine krijgt, beweeg zodat je ontspant, gebruik dagelijks magnesium, wil je een hoge dosis gebruiken overleg dit eerst met een arts. Probeer ’s morgens en ’s avonds de schouders en nek in te smeren met magnesium olie, laat dit ongeveer 15 minuten intrekken. Dit ontspant de spieren in schouders en nek .Een ligbad met water en magnesium badkristallen ontspant het hele lichaam. Alle spieren ontspannen ook de schouders en nekspieren. Wanneer je een ligbad neemt met badkristallen en daarna gaat rusten voel je dat alle stress en spanning weggaan.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@magnesium-producten.nl of 06-10102713. Wij vertellen u graag meer! Over de producten, maar ook over de positieve ervaringen van onszelf en onze klanten,

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.