Klachten door magnesiumgebrek?

Klachten

Heb je veel stress, drink je veel alcohol, heb je vaak last van hoofdpijn of migraine, gebruik je veel suiker. Wanneer je 2 vragen kunt beantwoorden met een ja dan zou het kunnen dat je een magnesiumgebrek hebt.

Veel vrouwen klagen over diverse klachten wanneer ze ouder worden, bv been- en voetkrampen, onrustige benen of spierpijnen die plotseling komen.Soms heb je midden in de nacht last van spierkrampen en wordt je daardoor wakker, dit wordt niet echt als prettig ervaren.

Door magnesium te gebruiken kun je de spierkrampen, spierpijnen en gespannen spieren verminderen. Ook kun je direct een ruime hoeveelheid magnesium olie op de verkrampte of gespannen spieren aanbrengen, de olie goed inmasseren, daarna de verkrampte spieren proberen te strekken. De spierpijn, kramp zou nu moeten verdwijnen, wanneer dit niet zo is dan moet je deze handeling nog een keer herhalen. Ook kun je voordat je naar bed gaat al de kuiten of benen insmeren met olie, dan wordt de kans op krampen al vermindert.

Angst en paniekaanvallen , innerlijke onrust, prikkelbaarheid, nervositeit.

Angst en paniekaanvallen kunnen minder worden door het gebruik van magnesium. De magnesium helpt de stresshormonen van de bijnieren te reguleren.
Vermoeidheid en lusteloosheid kan voorkomen worden door het gebruik van magnesium vooral tijdens stress of extra inspanning.

Magnesiumgebrek kan ontstaan door teveel stress, door een slechte voeding, door gebruik van kunstmest in de grond, Door gebruik van veel alcohol of medicijnen, door een gebrekkige absorptie in het maag-darmkanaal .

Magnesium opname door de huid is een prima methode om het magnesiumgebrek aan te vullen. Gebruik een 100% natuurlijk magnesium-product zoals onze Zechstein magnesium-olie of Zechstein bad kristallen.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.

Speciale actie

Nu 1+1 gratis op verschillende magnesium producten!

Deze actie duurt nog maar:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.