Klachten door magnesiumgebrek?

Persoonlijke ervaring met magnesium

Klachten

Heb je veel stress, drink je veel alcohol, heb je vaak last van hoofdpijn of migraine, gebruik je veel suiker. Wanneer je 2 vragen kunt beantwoorden met een ja dan zou het kunnen dat je een magnesiumgebrek hebt.

Veel vrouwen klagen over diverse klachten wanneer ze ouder worden, bv been- en voetkrampen, onrustige benen of spierpijnen die plotseling komen.Soms heb je midden in de nacht last van spierkrampen en wordt je daardoor wakker, dit wordt niet echt als prettig ervaren.

Door magnesium te gebruiken kun je de spierkrampen, spierpijnen en gespannen spieren verminderen. Ook kun je direct een ruime hoeveelheid magnesium olie op de verkrampte of gespannen spieren aanbrengen, de olie goed inmasseren, daarna de verkrampte spieren proberen te strekken. De spierpijn, kramp zou nu moeten verdwijnen, wanneer dit niet zo is dan moet je deze handeling nog een keer herhalen. Ook kun je voordat je naar bed gaat al de kuiten of benen insmeren met olie, dan wordt de kans op krampen al vermindert.

Angst en paniekaanvallen , innerlijke onrust, prikkelbaarheid, nervositeit.

Angst en paniekaanvallen kunnen minder worden door het gebruik van magnesium. De magnesium helpt de stresshormonen van de bijnieren te reguleren.
Vermoeidheid en lusteloosheid kan voorkomen worden door het gebruik van magnesium vooral tijdens stress of extra inspanning.

Magnesiumgebrek kan ontstaan door teveel stress, door een slechte voeding, door gebruik van kunstmest in de grond, Door gebruik van veel alcohol of medicijnen, door een gebrekkige absorptie in het maag-darmkanaal .

Magnesium opname door de huid is een prima methode om het magnesiumgebrek aan te vullen. Gebruik een 100% natuurlijk magnesium-product zoals onze Zechstein magnesium-olie of Zechstein bad kristallen.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling!

Meld je aan en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.