Natuurlijke producten

Voor een gezonder, fitter en milieuvriendelijker leven

Leef gezond en voel je fit op een milieuvriendelijke wijze dankzij onze vegan producten zoals Zechstein magnesium, Happy Soaps en onze vitamines. 

Magnesium producten

Maak een einde aan de spierpijn, krampen, lange hersteltijd na het sporten of die eeuwige vermoeidheid!

Vitamines B & D

Vitamines vrij van kunstmatige geur- kleur- en zoetstoffen en zonder vulmiddelen. Kortom vitamines die écht gezond zijn.

Klaar met altijd maar moe zijn?

Ontdek zelf hoe jij op een eenvoudige manier weer heerlijk slaapt en hoe je van altijd maar moe zijn terug gaat naar die energieke persoon die je was en bent!

Met ons gratis E-book ontdek je:

Hoi, ik ben Astrid

Graag wil ik mezelf even aan je voorstellen. Magnesium Health & Wellness is een klein bedrijf maar met een grote passie. Namelijk een passie voor natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn, maar ook vegan en milieuvriendelijk. Door eigen ervaring ben ik gestart met de magnesium producten zoals de olie en badkristallen. 

Zelf heeft en helpt magnesium mij nog steeds te voorkomen dat ik weer klachten krijg van hartritmestoornissen. Mijn volledige ervaring kun je hier lezen: “mijn ervaring met magnesium“.

Omdat natuurlijke producten bij ons erg populair zijn hebben we uitgebreid met vitamines (zonder toevoegingen) en Happy Soaps voor een plasticvrije badkamer.

Groetjes en wellicht tot ziens,

Astrid Boumen

Nieuws

Handige informatie en tips om zelf mee aan de slag te gaan