Happy Soaps! Nu verkrijgbaar bij Magnesium Health & Wellness

Happy Soaps. We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid maar worden ook milieubewuster. Daarom introduceren we nu ook bij ons HappySoaps, natuurlijke en plasticvrije verzorgingsproducten. Happy Soaps zijn handgemaakt in Nederland zelf.

Happy Soaps is 100% plasticvrij, 100% goed voor het milieu

Alle producten ontwikkeld door Happy Soaps zijn 100% plasticvrij. Niet alleen bij de verzending, maar ook tijdens de productie en opslag wordt er geen enkele plastic gebruikt. Een geweldig product dus voor het milieu!

Niet alleen het feit dat het plasticvrij is is goed voor het milieu. Het feit dat alle Happy Soaps producten in Nederland geproduceerd worden zorgt voor minder CO2 omdat de producten niet geïmporteerd hoeven te worden vanuit een ander land.

HappySoaps - logo

Eerlijk product, eerlijke prijzen

Happy Soaps wil impact maken en verandering brengen in de vele schappen met verzorgingsproducten die vol plastic staan. Zo is HappySoaps door heel Nederland verkrijgbaar (en nu ook bij ons!) en wordt deze aangeboden voor een eerlijke prijs.

Een duidelijke visie

Net zoals Happy Soaps vinden we milieubewuste producten, eerlijke prijzen en producten uit eigen land belangrijk om op een goede manier bij te dragen aan het milieu. Maar ook aan hoogwaardige producten die goed voor jou zijn. Zo bevatten deze verzorgingsproducten geen palmolie, zijn ze vegan en net zoals bij onze pure magnesium bevatten ze geen andere rotzooi.

HappySoaps - Body Bars

Ontdek het zelf!

Op dit moment is ons aanbod nog beperkt maar ons assortiment zal in de toekomst verder uitgebreid worden. Op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten via info@magnesium-producten.nl

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Geniet van elke douche of badmoment met onze HappySoaps producten

Happy Soaps

Bestel nu deze heerlijke bars via onze shop!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.