HappySoaps een 100% Plasticvrije en Natuurlijke Verzorging.

Een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Alle HappySoaps producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor deze producten wordt er namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. gebruikt. Het is dus een 100% plasticvrij en natuurlijk verzorgingsproduct. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi. Welke HappySoaps ga jij kopen?

Handgemaakt in Nederland met liefde!

Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in een eigen zeeperij. Deze is in Nederland gevestigd, omdat het team van HappySoaps het   belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten ze ook precies welke ingrediënten in de  producten zitten .  HappySoaps is toegankelijk voor iedereen en daarom zijn de prijzen van HappySoaps ook toegankelijk voor iedereen. Wilt u een 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging met een eerlijke prijs dan kunt u het beste HappySoaps kopen. 

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Geniet van elke douche of badmoment met onze HappySoaps producten

Happy Soaps

Bestel nu deze heerlijke bars via onze shop!

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.