Hallo herfst, nu al?

Ben jij er al mee bezig?

Met de hittegolf van afgelopen weken is het moeilijk voor te stellen, maar… over slechts enkele weken begint de herfst al. Je zal je afvragen, waarom zou ik daar nu al mee bezig moeten zijn?

Zoals je misschien al gemerkt hebt met de hittegolven en fikse stormen in Nederland lopen de seizoenen steeds meer in elkaar over. Door deze pieken en dalen heeft ons immuunsysteem het ook wat zwaarder om zijn werk te doen.

Smakelijker en gezonder eten

Vroeger merkte je de seizoenen bewuster, niet alleen door het weer maar ook door het eten. Wanneer de herfst begonnen was kwam de hutspot, rode kool, boerenkool en soep die goed gevuld was weer op tafel. Je had toen echt eten passend bij het seizoen die veel vitamines bevatten zoals A, B, B11, E, C en K. Maar ook andere waardevolle mineralen en voedingsstoffen zoals calcium, kalium, magnesium en ijzer.

Tegenwoordig zijn seizoensgroenten er nog wel maar ze vallen minder op omdat veel groenten nu het hele jaar beschikbaar zijn. Wanneer je eet volgens het seizoen is het vaak niet alleen smakelijker maar ook gezonder. Dankzij die extra vitamines kan je immuunsysteem zich beter weren tegen ziektes.

Het mag dan wel nog zomer zijn, maar het is zeker verstandig om hier al eens bij stil te staan!

Extra magnesium nodig voor de zomer, herfst, winter of lente? Neem dan een kijkje bij onze producten

Neem je rust

Behalve gezond en gevarieerd eten is rust ook van groot belang voor je immuunsysteem. Daarom kun je het beste op tijd naar bed en vroeg opstaan, gevolgd met een sportsessie en in de avond een goed boek op de bank. Zo zorg je voor een goede balans en een optimaal immuunsysteem.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Heb je even?

We hebben een gratis E-book "Gezond, vitaal & fit ouder worden" voor je klaarliggen.

Wil jij deze ontvangen? Laat dan je gegevens achter en je ontvangt automatisch ons E-book.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.