Boek gebruik en toepassing Magnesium

Wanneer je dit boek leest raak je super enthousiast, en waarom? Omdat er zoveel mooie artikelen in staan waarvoor magnesium goed is. Artikelen over het gebruik van magnesium bij zwangere vrouwen, bij kinderen, bij ouderen, bij vermoeidheid, bij menstruatieklachten, bij artrose, en zo kun je er nog meer opnoemen. Het beste is om het boek gewoon te lezen en dan ga je echt magnesium gebruiken.

Een mooi boek om te lezen, geschreven door Dr. Barbara Hendel, Arts en magnesiumexpert.
Magnesium Olie, zo effectief werkt dit mineraal door de huid.
Een boek met super veel informatie, Dr. Barbara Hendel beschrijft de vele voordelen en gebruiksmogelijkheden van de onder de naam Magnesium Olie verkrijgbare magnesiumchloride-oplossing, die via de huid door inwrijven of toegepast als badzout, effectiever wordt opgenomen door het lichaam dan magnesium in de vorm van voedingssupplement.Externe magnesiumtoevoer via de huid wordt steeds populairder, een paar jaren geleden behoorde deze methode nog tot aan de topsporters voorbehouden geheimen, nu is deze methode bezig de gezondheidswereld te veroveren. Magnesium bad kristallen voor in lig- of voetbad, of de magnesium olie voor het aanbrengen op de huid. Deze methodes zijn beiden bijzonder geschikt voor personen die magnesium langs orale weg slecht verdragen, die over het algemeen niet graag iets slikken of die acute spierproblemen snel en gericht mogelijk willen oplossen. Magnesium olie wordt eenvoudig op de betreffende plaatsen aangebracht, in gemasseerd en geeft een onmiddellijke werking. Er bestaat geen snellere werking in geval van spierproblemen dan magnesium olie. V Deze arts toont aan dat sporters, zwangere vrouwen, lijders van spierkrampen of slaapstoornissen baat hebben bij magnesium. Hoe wordt een magnesiumgebrek vastgesteld? Magnesiumverlies door alcoholgebruik, magnesiumgebrek door geneesmiddelen , magnesiumgebrek door slechte voeding. Er zo gaat het door 108 pagina’s boordevol informatie. In dit boek staan ervaringsverslagen, toepassingsvoorbeelden, nuttige tips, en mooie afbeeldingen. Gewoon een super boek met heel veel informatie.

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.

Was dit waardevol voor jou? Deel het op social media.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.

Speciale actie

Nu 1+1 gratis op verschillende magnesium producten!

Deze actie duurt nog maar:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, tips en de scherpste aanbiedingen.