Zo koop je de beste Matcha thee

matcha thee, matcha poeder, matcha thee online bestellen

Matcha thee kun je in speciaalzaken, supermarkten kopen of online bestellen in Nederland. Soms verwachten mensen dat de matcha thee die in supermarkten of drogist verkocht worden dezelfde kwaliteiten en smaak heeft als de thee die in een speciaalzaak verkocht wordt. Helaas is dit niet zo. De enige echte matcha komt namelijk uit Japan.

Hoe herken je kwaliteit matcha thee

Echte matcha kan dus enkel geïmporteerd worden uit Japan. Meestal koop je bij de supermarkt of drogist dus gewoon groene thee poeder. De betere matcha heeft een umami smaak en is heel zacht en romig ( smaak van de heerlijkheid). Men moet goed op de kleur letten als je de matcha poeder koopt. De kleur moet helder groen en fris zijn. 

Ook de prijs bepaalt of de kwaliteit van de matcha goed is, tenslotte is matcha heel kostbaar door het arbeidsintensieve teelt- en productieproces. Voor 30 gram betaal je gemiddeld tussen de 25-35 euro. Alle matcha thee die goedkoper aangeboden wordt is vaak van veel mindere kwaliteit en proeft vaak heel bitter. Met een potje matcha doe je ongeveer 30 dagen tenminste als je niet super veel nodig hebt iedere dag.

De echte matcha thee kun je nu ook bij ons: online matcha thee bestellen

Hoe smaakt matcha thee?

Goede matcha heeft een zachte, romige umami smaak. Sommige beweren dat het een lichte spinazie nasmaak heeft. Matcha van mindere kwaliteit is bitter van smaak.

Heb jij ons proefpakket al geprobeerd?

Maak kennis met onze magnesiumproducten tegen een lage prijs. Ervaar zelf of magnesium jou kan helpen aan een vitaler en meer ontspannen leven.

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Gezond, fit en vitaal ouder worden...

We worden steeds ouder en daar zijn we uiteraard blij mee. Maar je wilt natuurlijk wel gezond en fit blijven, ongeacht of je nu 30, 50 of 90 bent. Daarom willen wij je wat handige tips meegeven om ook daadwerkelijk zo gezond mogelijk te blijven.

Met ons gratis E-book ontdek je:

Was dit waardevol voor jou? Deel het met jouw vrienden!

Delen
Delen
Delen
Delen

Anderen bekeken ook...

online magnesium bestellen, magnesium online bestellen, magnesium bij spierkrampen

Magnesium bij spierkrampen

Het ontstaan van spierkrampen Krampen komen door het plotseling samentrekken van je spieren. Normaal gesproken is een deel van de spier ontspannen, terwijl een ander

Lees verder »
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we het E-book naartoe sturen?

E-book Gezond, vitaal & fit ouder worden... maar hoe doe je dat?

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang je persoonlijke code voor 10% korting op je bestelling.

10%
korting

Inloggen

Vul je e-mail en wachtwoord in om in te loggen.